Tuesday, June 18, 2013

Nyilvánosságra került, hogy igaz,amit állítok. Tényleg Jacobs és Katie Grand futtatja a modelleket.


Marc Jacobs és Katie Grand a napokban alátámasztotta, hogy igaz, amit állítok a blogomon, hogy ők futtatják a háttérből a modelleket. 

Rohamosan nő a nézettség a blogomon. Az egész világról már több, mint 270.000 ember elolvasta az igazságot arról, hogy az amerikai divattervező Marc Jacobs hogyan terrorizál engem és lopja az ötleteimet már 5 éve.

A cikkeimben felfedtem, hogy a stylist és divatszerkesztő Katie Grand a segítője Marc Jacobsnak a lelki terrorizálásomban. A magyar modelleket is Katie támogatja, csak azok a márkák foglalkoztatják őket külföldön, ahol Katie Grand dolgozik. ( Prada, Miu Miu, stb)
Mivel az egyik cikkemben Cara Delevingne (új modell) gyors sikerének hátteréről is lerántottam a leplet, hiszen még nem volt rá példa, hogy egy új modell ilyen hamar, ennyire sok címlapon, magazinban szerepeljen. Marc Jacobs úgy érezte, hogy ki kell beszélnie magát és lenyilatkoztatta Katie Granddel, hogy Katie futtatta be Delevingnét.
  
 
Katie Grand


Katie Grand a Sunday Times Style-nak adott egy interjút Cara gyors sikeréről:


Minden a 2012 téli Louis Vuitton shown kezdődött, amikor próbáltam benyomni Carát a bemutatóra. Minden modell vékony és magas volt. Marc mikor meglátta a lányt, rám nézett és így szólt: " Mit keres itt ez a kis törpe?"  Én teljesen ledöbbentem és utána bocsánatot kértem Carától. - mondja Katie Grand.


Szóval mégsem Jacobs futatta be Carát? Akkor miért lépett fel a következő szezonban a Marc Jacobs, Marc by Marc Jacobs, a Louis Vuitton shown, sőt még Jacobs a " Védd a bőrödet" pólójára is levetkőztette a lányt... és mitöbb, még a Louis Vuitton szexuális kis reklám filmjében is Cara kapta a legfőbb prostituált szerepét. A Chanel kampányba sem Lagerfeld tette be Carát, hanem Katie Grand, pont mint a magyar modellt Palvin Barbarát. Cara nővérét Poppy Delevingnét is Marc futtatja, rendszeresen első sorból nézi Marc divatbemutatóit és kampányában is szerepelt... és miért tette be Carát, hiába nincs meg a magassága? Jacobs meg akarja mutatni, hogy ő azt csinál, amit akar és egy alacsony lányból is tud topmodellt csinálni. Jacobs egomániás.

A legtöbb nemzetközi újság megírta, hogy Jacobsnak év végén lejár a szerződése a Louis Vuittonnal és az LVMH csoport is kilép a Marc Jacobs cégből. Angolul itt olvasható.

Marc Jacobs és Cara Delevingne kapcsolata. A kép mindent elmond arról, hogy ki áll Cara sikere mögött igazából.

Cara meztelenül a Marc Jacobs Védd a bőrödet kampányban

A Louis Vuitton reklám Carával:



Palvin Barbara Carával
Marc Jacobs megjutalmazta Katie Grandet, amiért Grand támogatta Jacobst a piszkos játékaiban. 2011-ben WSJ az Év Innovátora díjat kapott Grand, " a kreativitásáért és a képességéért, amivel mindig új trendeket tud létrehozni"( AZ ÉN ÖTLETEIMBŐL)

 
 
 


Kapcsolódó cikkek:
 
 
 
Hogyan kamerázta be Jacobs a szobámat és követtet kémekkel?Részletek
 
 A saját készítésű Louis Vuitton Backstage videóm itt látható
 
Sofia Coppola hogyan másolta le az ötleteimet, megnézhetitek itt
 
A Chanelnél is van kapcsolata Marcnak, így tudta betenni az egyik magyar modellt, a Chanel kampányba... A Chanelről olvashattok ITT.

Hogyan irányítja Lady Gagát és a legújabb kampányt, amit rólam másolt Marc Jacobs megnézhetitek itt.
 
Marc Jacobs legjobb barátja Kanye West lelopta a magyar Omega slágert!
 
Király Tamás 3 héttel a halála előtt találkozott Marc Jacobsszal Párizsban, részletek
 
A Lookbook-omat, a saját tervezésű ruháimmal, megnézhetitek itt.
 
 

No comments:

Post a Comment